Πέτσας για τον φυγόποινο Παππά: Ο Μητσοτάκης δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη κιόλας μέρα
Ανανεώθηκε:
Για τον καταζητούμενο υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Χρήστο Παππά, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Παππάς παραμένει ασύλληπτος απάντησε πως «ο πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη κιόλας ημέρα».
Στη συνέχει αναφέρθηκε και στην αστυνομία, λέγοντας ότι «κάνει τη δουλειά της και ο κ. Παππάς θα οδηγηθεί εκεί που έχει αποφασίσει η Δικαιοσύνη».
Τέλος, επί του ζητήματος τόνισε πως δόθηκαν εξηγήσεις για το θέμα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Τι απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την «εξαφάνιση» Παππά
Νωρίτερα, ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης υπέβαλε διά του συνηγόρου του έφεση προκειμένου, όταν εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που είχε τώρα.
Όπως δήλωσε ο συνήγορος του Χρήστου Παππά Περικλής Σταυριανάκης «ασκήθηκε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης κι έτσι μαζί με άλλες εφέσεις ανοίγει ο δρόμος για το εφετείο».
Ο συνήγορος είπε ακόμη:
«Εξακολουθώ να αγνοώ πού είναι ο εντολέας μου», ενώ, όταν ρωτήθηκε αν ο καταδικασθείς προτίθεται να παραδοθεί σύντομα, απάντησε: «Όλες οι αποφάσεις μπορούν να αναθεωρηθούν αλλά έως τώρα δεν έχω γνώση για αλλαγή προθέσεων».
Καταδίκη τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων για επισκεπτήριο εν μέσω κορονοϊού στις φυλακές Νιγρίτας
12:02
Βενεζουέλα: Σκηνές αποκάλυψης μετά τους σεισμούς - Ισοπεδώθηκαν γειτονιές, ανασύρονται νεκροί
11:58
Τι πρέπει να κάνετε αν σας τσιμπήσει μωβ μέδουσα - Οδηγίες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
11:56
Πάτρα: Ηλικιωμένος πήρε κατά λάθος αυτοκίνητο λουόμενου και εξαφανίστηκε
11:56