ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγόρης Δημητριάδης: Δεν υπάρχουν λόγια για τον χαμό των δύο παιδιών στη Σάμο

Γρηγόρης Δημητριάδης: Δεν υπάρχουν λόγια για τον χαμό των δύο παιδιών στη Σάμο

Τη θλίψη του για την απώλεια των δύο νέων παιδιών, που καταπλακώθηκαν από πτώση τοίχου, την ώρα που περνούσαν σε δρόμο της Σάμου, εξέφρασε ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Η είδηση για το χαμό των δύο μαθητών, συγκλόνισε το πανελλήνιο και ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο.

«Δεν υπάρχουν λόγια για τις οικογένειες των άτυχων παιδιών στη Σάμο. Κουράγιο και Δύναμη. Ειλικρινή συλλυπητήρια», έγραψε ο Γρηγόρης Δημητριάδης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Ανάλογη ανάρτηση είχε κάνει χτες, Παρασκευή, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο των δύο παιδιών που καταπλακώθηκαν από τοιχίο στη Σάμο κατά τη διάρκεια του ισχυρού σεισμού των 6,7 Ρίχτερ που έπληξε την Παρασκευή το νησί.

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν όσα νιώθει κανείς απέναντι στην απώλεια παιδιών. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας είναι δίπλα στις οικογένειάς τους και στον αβάσταχτο πόνο που βιώνουν στη δοκιμαζόμενη Σάμο. Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», ανέφερε ο πρωθυπουργός στο twitter.

Σακελλαροπούλου: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων σε Σάμο και Σμύρνη

«Τα συλλυπητήρια και η σκέψη μας στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη. Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα», δήλωσε νωρίτερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Ευχή μας οι λιγότερες δυνατές απώλειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού», σημειώνει η ΠτΔ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ελληνικής Προεδρίας στο Twitter.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ