ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΝΕ για πρύτανη ΑΣΟΕΕ: Προβοκατόρικο περιστατικό, δεν έχει καμία σχέση με τους φοιτητές

ΚΝΕ για πρύτανη ΑΣΟΕΕ: Προβοκατόρικο περιστατικό, δεν έχει καμία σχέση με τους φοιτητές
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

 «Τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία σχέση με τους φοιτητές, τους συλλόγους και τους αγώνες τους και λειτουργούν ως οι καλύτεροι χορηγοί της έντασης της καταστολής, της συκοφαντίας και της επίθεσης της κυβέρνησης εναντίον του λαού και της νεολαίας», σχολιάζει η ΚΝΕ σε ανακοίνωσή της με αφορμή το θλιβερό περιστατικό με τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Η προσπάθεια που γίνεται από χθες να εμφανιστούν δικαιωμένα για την πολιτική τους κυβερνητικά στελέχη, που έχουν πρωτοστατήσει στα αντιλαϊκά μέτρα και την καταστολή, αποδεικνύει σε ποιανού μύλο ρίχνουν νερό αυτές οι ομάδες και αυτές οι ενέργειες», υπογραμμίζει η ΚΝΕ.

Προσθέτει δε πως «όχι τυχαία, τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα πραγματοποιούνται λίγο πριν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, την οργάνωση νέων αγώνων ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης».

«Οι φοιτητές, σύσσωμος ο λαός και το κίνημά του, να απομονώσουν αυτές τις θρασύδειλες ομάδες, να σταθούν εμπόδιο και να ακυρώσουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για ένταση της καταστολής και περιορισμό των λαϊκών ελευθεριών, μέσα στους οποίους εντάσσεται και η αξιοποίηση τέτοιων ενεργειών. Η καλύτερη απάντηση θα δοθεί με τη μαζική συμμετοχή στον αγώνα για ζωή με δικαιώματα, που γίνονται πράξη η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, τα όνειρα και οι ανάγκες της νέας γενιάς», καταλήγει το σχόλιο της ΚΝΕ.

Δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια για την απαράδεκτη φωτογραφία του πρύτανη

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ