Συνάντηση ΠτΔ με τον γγ του ΑΚΕΛ: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο
Η Τουρκία εμμένει στην παραβατική συμπεριφορά της, αγνοώντας όχι μόνο τους κανόνες καλής γειτονίας, αλλά και το διεθνές δίκαιο, τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την συνάντησή της με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, 'Αντρο Κυπριανού.
Η κ.Σακελλαροπούλου βεβαίωσε ότι η χώρα μας παραμένει σταθερά στο πλευρό της Κύπρου και τόνισε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται αταλάντευτα τη διεθνή νομιμότητα.
Από την πλευρά του, ο κ. Κυπριανού ευχαρίστησε την κ. Σακελλαροπούλου για τη συνάντηση και της εξέθεσε τις εκτιμήσεις του κόμματός του σχετικά με τις εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στο Κυπριακό, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Ανησυχία για το ρήγμα μετά την επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια - Προειδοποίηση του ΔΟΑΕ
07:24
CULTURE
Στο... σφυρί χειρόγραφο του Βασιλιά Αρθούρου – Εκτιμάται πως θα πουληθεί για 2 εκατ. λίρες
07:14
ΚΟΣΜΟΣ
Τροποποιήσεις στη συμφωνία με το Ιράν ζητά ο Τραμπ - Οι αυστηρότεροι όροι για τα πυρηνικά
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Έως 32 βαθμούς ο υδράργυρος στα ηπειρωτικά
07:00
ΕΛΛΑΔΑ