Χαρακόπουλος προς πρόεδρο Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης: «Η βαρβαρότητα δεν θα επιβάλει τον τρόμο»
Ανανεώθηκε:
Την πλήρη αλληλεγγύη προς τη Γαλλία για τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) και βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος σε επιστολή του στον Πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης Richard Ferrand.
Στην επιστολή του που κοινοποιείται στον Αρχιεπίσκοπο Ρωμαιοκαθολικής Αρχιεπισκοπής της Μασσαλίας Jean-Marc Aveline και στον Επίσκοπο Νικαίας André Marceau, με αφορμή τις στυγερές δολοφονίες που διέπραξαν τις προηγούμενες ημέρες ακραίοι ισλαμιστές, ο κ. Χαρακόπουλος επισημαίνει ότι η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη οδύνη της για τα πρόσφατα τρομοκρατικά κτυπήματα, με θύματα αθώους και ανυπεράσπιστους συνανθρώπους μας.
"Δηλώνουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας προς τους Γάλλους πολίτες αυτές τις κρίσιμες στιγμές, που η μισαλλοδοξία και ο θρησκευτικός φανατισμός προσπαθούν να επιβάλουν συνθήκες απειλής και τρόμου στην καθημερινότητά μας", αναφέρει και σημειώνει πως το γεγονός ότι οι τρομοκρατικές αυτές πράξεις λαμβάνουν χώρα σε Ιερούς Ναούς τους προσδίδει ακόμη πιο δραματική διάσταση.
Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε πρώην στρατόπεδο στη Θεσσαλονίκη
08:43
Ο MrBeast παντρεύτηκε τη Θία Μπούισεν – «Βρήκα την κυρία Beast»
08:40
Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο 57χρονος μετά από βουτιά σε θαλάσσιο πάρκο αναψυχής
08:30
Απολογείται ο 60χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τουρίστες στην Ακρόπολη
08:21