ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Πλεύρη - Πολάκη στη Βουλή

Κόντρα Πλεύρη - Πολάκη στη Βουλή
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Νέα κόντρα είχαν στη Βουλή Θανάσης Πλεύρης και Παύλος Πολάκης ανεβάζοντας στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο.

Αφορμή στάθηκε αναφορά του Θανάση Πλεύρη στη διάταξη του νομοσχεδίου για τη συγχώνευση των Εισαγγελιών Διαφθοράς και Οικονομικού Εγκλήματος και την Ελένη Τουλουπάκη.

«Επειδή πετάχτηκε ένας συνάδελφος και κάνει αναφορές στην Τουλουπάκη. Του κ. Σαμαρά έχει αρχειοθετηθεί η υπόθεση, αντιθέτως φάκελοι από την Εισαγγελία Διαφθοράς έχουν έρθει για εσάς εδώ! Αν κάποιος λοιπόν ελέγχεται, δεν είναι ο κ. Σαμαράς», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, με τον Παύλο Πολάκη να σηκώνει το γάντι.

«Τολμάει ο κ. Πλεύρης να πει ότι έχουν έρθει για μένα φάκελοι ενώ καταργείτε την Εισαγγελία Διαφθοράς επειδή σας ενοχλεί η Τουλουπάκη», είπε και απευθυνόμενος στο Θανάση Πλεύρη είπε:

«Θα βουτάς τη γλώσσα σου βαθιά στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς. Βρεθείτε 30 βουλευτές, σας προκαλώ, στήστε προανακριτική για μένα και τον Ξανθό».

Η κόντρα συνεχίστηκε και στους διαδρόμους της Βουλής, παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου. «Δεν μπορώ να βγω μαζί σου γιατί μπορεί να έχεις πιει μια τσικουδιά και να μου επιτεθείς», είπε ο κ. Μαρκόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Πολάκη ο οποίος έγνεψε αποδοκιμάζοντας την αναφορά.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ