ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια του υπουργείου Εξωτερικών στην Κάμαλα Χάρις

Συγχαρητήρια του υπουργείου Εξωτερικών στην Κάμαλα Χάρις
ΙΝΤΙΜΕ

Συγχαρητήρια απέστειλε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην εκλεγμένη αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, που έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

«Ένα ιδιαίτερο μήνυμα συγχαρητηρίων στην Κάμαλα Χάρις για την εκλογή της ως Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε ποτέ σε αυτό το αξίωμα», αναφέρει.

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να προωθήσουμε τους ισχυρούς δεσμούς Ελλάδας- ΗΠΑ, που βασίζονται στην ιστορική φιλία και τις κοινές αξίες».

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για ενίσχυση των διμερών σχέσεών μας»

Συγχαρητήρια στον νικητή των Αμερικανικών προεδρικών εκλογών Τζο Μπάιντεν απέστειλε το απόγευμα του Σαββάτου το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τονίζοντας ότι θα εργαστεί με τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ για περαιτέρω ενίσχυση των εξαιρετικών διμερών σχέσεων.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν», αναφέρει σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ για να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε την εξαιρετική εταιρική σχέση Ελλάδος- ΗΠΑ και να ενισχύουμε τους ελληνοαμερικανικούς δεσμούς».

Συγχαρητήρια ανάρτηση για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ