Κόντρα Μενδώνη - Αρσένη στη Βουλή
Ανανεώθηκε:
Κόντρα για την επίσκεψη της στην πρόεδρο του ΣτΕ είχαν στη Βουλή Λίνα Μενδώνη και Κρίτων Αρσένης.
Η υπουργός Πολιτισμού παραδέχθηκε ότι επισκέφθηκε την πρόεδρο του ΣτΕ λίγες ημέρες πριν την εκδίκαση της προσφυγής για τη μεταφορά των αρχαιοτήτων από το μετρό της Θεσσαλονίκης, διαβεβαιώνοντας πως η επίσκεψη έγινε με απόλυτη θεσμική ευθύνη και απόλυτη διαφάνεια.
Απαντώντας στον βουλευτή του ΜέΡΑ 25 υποστήριξε ότι οι διάδικοι μπορούν να επισκέπτονται την Πρόεδρο του ΣτΕ για να εκθέσουν τις απόψεις τους, κάτι που η Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου έκανε και με τους δικηγόρους όσων προσέφυγαν κατά της απόφασης.
Για «παραθεσμική ενέργεια» έκανε λόγο από την πλευρά του ο Κρίτων Αρσένης, υποστηρίζοντας ότι η επίσκεψη των δικηγόρων δεν έχει το ίδιο θεσμικό βάρος με την αντίστοιχη επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού.
SPONSORED
Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα στη Γραμμή 2 από την Κυριακή
10:09
Αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα για νέο κόμμα: «Τον Μάρτη ήταν νωρίς»
09:59
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω έργων σε Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη και Κηφισό
09:50
Πειραιάς: Αυτοκτονία η βουτιά θανάτου της 24χρονης από μπαλκόνι 7ου ορόφου
09:44