ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας κατά Τσίπρα για Πολυτεχνείο: Υπηρέτης δύο αφεντάδων - Η εποχή τον ξεπέρασε

Πέτσας κατά Τσίπρα για Πολυτεχνείο: Υπηρέτης δύο αφεντάδων - Η εποχή τον ξεπέρασε
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα δίνει ο κυβερνητικό εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με δήλωσή του στην οποία ανεφέρει -μεταξύ άλλων- ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πέφτει σε αντιφάσεις» και ταυτόχρονα «προσφέρει κάλυψη σε όσους εμφανίζονται μονίμως αντιδραστικοί αρνητές της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε».

«Πόσες αντιφάσεις χωράνε σε μια ανάρτηση; Πολλές, αν διαβάσει κανείς την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Που από τη μια καλεί να "μπούμε σε καραντίνα" για λόγους δημόσιας υγείας, αλλά από την άλλη προσφέρει κάλυψη σε όσους εμφανίζονται μονίμως αντιδραστικοί αρνητές της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε, θεωρώντας ότι μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην τήρηση των νόμων», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας και συνέχισε:

«Ότι ο ιός κολλάει παντού αλλά κάνει εξαίρεση στις πορείες, όποτε κι αυτοί πρέπει να εξαιρεθούν από την τήρηση των νόμων που μόνο στόχο έχουν τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Υπηρέτης δύο αφεντάδων ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι η εποχή τον ξεπέρασε, καθώς οι πολίτες έχουν αντιληφθεί ότι φέτος είναι αλλιώς».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει πως «όπως δεν παρελάσαμε στις εθνικές μας επετείους, όπως δεν γιορτάσαμε στις εκκλησιές μας το Πάσχα, έτσι και η μεγάλη για τη Δημοκρατία μας επέτειος του Πολυτεχνείου, θα τιμηθεί φέτος χωρίς να γίνει πορεία».

«Είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός που τρέφει τον κορωνοϊό», υπογραμμίζει και καταλήγοντας επισημαίνει:

«Ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα, από όλους, ιδίως από τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα είναι απαραίτητα συστατικά για να βγούμε όρθιοι, όλοι μαζί, και από αυτή την κρίση. Ας επιδείξουν όλοι υπευθυνότητα στην πιο κρίσιμη ώρα αυτής της μάχης. Με τη στάση μας ας βοηθήσουμε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, για να σώσουν ζωές».

Όπως έγινε γνωστό, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στεφάνι στις 17 Νοεμβρίου και θα είναι ολογομελής. Ωστόσο, ο αριθμός της θα υπερβαίνει το όριο των 4 ατόμων που έχει θέσει η κυβερνητική απαγόρευση. Ωστόσο, η αντιπροσωπεία δεν θα πορευτεί στην αμερικανική πρεσβεία, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι...

Posted by Alexis Tsipras on Sunday, 15 November 2020

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ