ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Κόντρα Κεραμέως - Δελή για την πορεία του Πολυτεχνείου

Βουλή: Κόντρα Κεραμέως - Δελή για την πορεία του Πολυτεχνείου
ΙΝΤΙΜΕ

Προσαρμογή στις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα ζήτησε η Νίκη Κεραμέως με αφορμή τη σκληρή κόντρα που έχει ξεσπάσει για την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου.

«Δεν γιορτάσαμε ούτε την 25η Μαρτίου, ούτε την 28η Οκτωβρίου, έχουμε τόσους πολλούς διασωληνωμένους, μπορούμε να τιμούμε την ιστορία μας, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Και στα σχολεία μας εχει προβλεφθεί να εορταστεί το Πολυτεχνείο, με τρόπο προσαρμοσμένο», είπε η υπουργός Παιδείας στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή.

«Δεν θα τα καταφέρατε να μην ακουστεί το μήνυμα πίσω από την αμερικάνικη πρεσβεία και να αποπροσανατολίσετε το λαό από κακοδιαχείριση της πανδημίας», είπε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ και ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την «κατάπτυστη», όπως είπε, απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων. Θύμισε ακόμη, την εκδήλωση του ΚΚΕ την Πρωτομαγιά, όπου είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. «Θα γίνει και αύριο με την τήρηση κανόνων», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ