ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου κατά Βρούτση - Σταϊκούρα: Ντράπηκε και η ντροπή με τις «νέες» ανακοινώσεις

Αχτσιόγλου κατά Βρούτση - Σταϊκούρα: Ντράπηκε και η ντροπή με τις «νέες» ανακοινώσεις
INTIME NEWS

Δριμύτατη κριτική εναντίον του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με αφορμή τις ανακοινώσεις των Χρήστου Σταϊκούρα και Γιάννη Βρούτση, σχετικά με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πολιτών που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού, άσκησε την Πέμπτη η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

«Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή, με τις υποτιθέμενες “νέες ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις” δήθεν εξαγγελιών του κ. Μητσοτάκη, από τους κυρίους Σταϊκούρα και Βρούτση», δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε: «Οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν ξανά, για τρίτη φορά, τα ίδια υποτιθέμενα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων».

Όπως είπε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, «το μοναδικό καινούργιο που είπαν είναι ότι αντί για μέρισμα στα νοικοκυριά και τους εργαζόμενους που χειμάζονται από την κρίση, θα εφαρμόσουν ένα μέτρο αξίας 54 εκατ. ευρώ, δηλαδή 0,03% ΑΕΠ. Ούτε τα μισά, δηλαδή, από όσα έδωσαν στα ΜΜΕ και σκόπευαν να χαρίσουν στα φιλικά τους ΚΕΚ με το “σκόιλ ελικίκου”».

«Για το δε δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων, ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε, αυτοθαυμαζόμενος για τις μεγάλες του επιτυχίες, το πετσόκομμά του. Και εις ανώτερα», κατέληξε σε σκωπτικό ύφος η Έφη Αχτσιόγλου.

Σταϊκούρας: Η δέσμη των επτά μέτρων του υπουργείου Οικονομικών που ήδη εφαρμόζονται

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ