Οικονόμου: Ηλεκτρονικό επισκεπτήριο μέσω Skype στις φυλακές
Ανανεώθηκε:
Με ταχείς ρυθμούς επεκτείνεται το ηλεκτρονικό επισκεπτήριο στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη το ηλεκτρονικό επισκεπτήριο μέσω Skype εφαρμόζεται ήδη σε 27 καταστήματα κράτησης και μέσα στις επόμενες ημέρες θα εφαρμοστεί και στα υπόλοιπα οκτώ.
«Το ηλεκτρονικό επισκεπτήριο μέσω Skype, την περασμένη Παρασκευή λειτουργούσε ήδη σε 22 σωφρονιστικά καταστήματα, σήμερα επεκτάθηκε σε 27 και σύντομα και στα υπόλοιπα οκτώ», είπε ο Λευτέρης Οικονόμου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου από το ΜέΡΑ 25 για την υγειονομική κατάσταση στις φυλακές. Ανέφερε μάλιστα, ότι η επέκταση του θεσμού του ηλεκτρονικού επισκεπτηρίου μέσω skype αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας για την κυβέρνηση.
Σε ότι αφορά την παραλαβή από κρατούμενους ρουχισμού, είπε πως γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου στον Δακτύλιο οι πολίτες
04:00
Στις 30 Νοεμβρίου η καταβολή επιστροφής ενοικίου - Ποιοι θα πάρουν δύο
03:00
Τι αλλάζει με τους servicers στις ρυθμίσεις οφειλών - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
02:00
Πότε ξεκινά η κατάθεση των δικαιολογητικών για το «Ανακαινίζω»: Τι ξέρουμε για το «Σπίτι μου 3»
01:00