Τροπολογίες ΚΙΝΑΛ για δανειολήπτες και εργαζόμενους στο ΕΣΥ
Ανανεώθηκε:
Αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας έως 30 Απριλίου 2021 προτείνει μεταξύ άλλων το ΚΙΝΑΛ σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή με τις υπογραφές της Φώφης Γεννήματα κι όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Στην τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που συζητείται στη Βουλή, το ΚΙΝΑΛ προτείνει αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι τις 30 Απριλίου του επόμενου έτους, με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια που προβλέπονται, αναστολή εφαρμογής του πτωχευτικού κώδικα μέχρι το τέλος Απριλίου και μετάθεση των προθεσμιών για τον επαναπροσδιορισμό των εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη.
Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας η προτεινόμενη ρύθμιση αφορά παράταση προθεσμιών για δανειολήπτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν αντικειμενικές οικονομικές δυσκολίες αλλά και δυσχέρειες στη συγκέντρωση δικαιολογητικών λόγω της πανδημίας.
Επίσης, με τροπολογία που επανακατέθεσε το ΚΙΝΑΛ με τις υπογραφές σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ζητείται η ένταξη των εργαζομένων στο Σύστημα Υγείας στα βαρέα και ανθυγιεινά αλλά και η χορήγηση δώρου Χριστουγέννων για το προσωπικό.
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57