Λαμπρούλης: Αφήνει -προσωρινά- τη Βουλή για να υπηρετήσει ως πνευμονολόγος στο Νοσοκομείο Λάρισας
Ανανεώθηκε:
Στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό «ρίχνεται» ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης ο οποίος ζητά την προσωρινή απαλλαγή από τα καθήκοντα του προκειμένου να συμβάλλει με την ιδιότητα του ιατρού- πνευμονολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
«Θεωρώ ότι η θέση μου είναι μαζί με τους συναδέλφους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες για την περίθαλψη του λαού στις δημόσιες μονάδες υγείας της Λάρισας», αναφέρει σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ο βουλευτής του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου.
Απευθύνει δε, έκκληση στους γιατρούς, εκλεγμένους βουλευτές στο Κοινοβούλιο να πράξουν το ίδιο.
«Αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω και κάτι παραπάνω και να συμβάλλω με την ιδιότητά μου ως γιατρός – πνευμονολόγος, επειδή στην παρούσα φάση εκτιμώ ότι πριν απ’ όλα προέχει και η πρακτική συμβολή στην προάσπιση της ανθρώπινης ζωής» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του και συμπληρώνει ότι σε αυτές τις συνθήκες οι διεκδικήσεις, για να δοθούν λύσεις στα τεράστια και γνωστά προβλήματα των δημόσιων μονάδων υγείας είναι ζήτημα ζωής για το λαό και πως σε αυτό θα συνεχίσει να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις.
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Ποια τα ποσά
02:00
Νέο πρόγραμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για ανέργους - Ποιοι οι δικαιούχοι
01:00
Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
00:30
Ουκρανία: Ρύπανση από ηλιέλαιο στη Μαύρη Θάλασσα, μετά τα ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
23:58