ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη διάθεση του ΕΣΥ και ο Ανδρέας Πουλάς από το ΚΙΝΑΛ

Στη διάθεση του ΕΣΥ και ο Ανδρέας Πουλάς από το ΚΙΝΑΛ
ΙΝΤΙΜΕ

Τις δυνάμεις του με όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, ενώνει και ο Ανδρέας Πουλάς, ιατρός-νεφρολόγος, από το ΚΙΝΑΛ.

«Στο πλαίσιο της μάχης κατά της πανδημίας που δίνει η χώρα μας θεωρώ αυτονόητο ότι όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπροστά στον αόρατο εχθρό.

Για το λόγο αυτό, κατόπιν συνεννόησής μου με τον Πρόεδρο της Βουλής και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, δηλώνω ότι τίθεμαι εθελοντικά στη διάθεση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας στο οποίο υπηρετούσα μέχρι την εκλογή μου ως βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής», αναφέρει σε δήλωση του.

Στη διάθεση του ΕΣΥ ως εθελοντής έθεσε τον εαυτόν και ο βουλευτής της ΝΔ, ιατρός- αναισθησιολόγος στο επάγγελμα, Χρήστος Κέλλας.

Με δήλωση του ο κ. Κέλλας αναφέρει πως αποποιείται του δικαιώματος οποιασδήποτε αμοιβής για την εργασία του.

«Την ώρα που η πατρίδα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή, χιλιάδες συμπολίτες μας νοσούν καθημερινά, συνάδελφοι υγειονομικοί υπερβάλλουν εαυτούς για να ανταποκριθούν στο έργο τους και τα νοσοκομεία πιέζονται σε μεγάλο βαθμό, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Συστήματος Υγείας. Σε αυτό τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς. Υπέρτατη αξία η ανθρώπινη ζωή», αναφέρει στη δήλωση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ