Σκυλακάκης: Αύριο οι ανακοινώσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5
Ανανεώθηκε:
Αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις για την «Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5» που θα καλύψει, όπως είπε στη Βουλή ο Θεόδωρος Σκυλακάκης τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.
«Καμία από τις νέες επιχειρήσεις που θα κάνουν αίτηση, αν πληρούν τα κριτήρια, δεν θα αποκλειστούν από το μέτρο ενίσχυσης», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή. Παράλληλα, ανέφερε ότι 12.361 επιχειρήσεις έλαβαν το πράσινο φως για να μπουν στο πρόγραμμα της επιστρεπτέας προκαταβολής.
Όπως είπε, μέχρι σήμερα το πρωί έγιναν 419.000 αιτήσεις «επιστρεπτέας προκαταβολής 4», από επιχειρήσεις με διπλάσια παρουσία εργαζομένων από τις προηγούμενές φορές, καθώς είναι δεσμευμένες να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας.
Η στιγμή που το πλήρωμα του Artemis II ξεπερνά το ρεκόρ της μεγαλύτερης απόστασης από τη Γη (vid)
21:34
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στην 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο
21:28
Σε συζήτηση για την οδική ασφάλεια θα συμμετάσχει αύριο ο πρωθυπουργός
21:19
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
21:10