ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική κόντρα για τα δημοσιεύματα μετακόμισης του Τσίπρα από την Κυψέλη

Πολιτική κόντρα για τα δημοσιεύματα μετακόμισης του Τσίπρα από την Κυψέλη
INTIME

Κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δήθεν μετακόμιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Κυψέλη.

Κάνοντας λόγο για «δημοσιογραφία των fake news», που «κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες», κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν χθεσινά δημοσιεύματα, περί δήθεν μετακόμισης του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο παρουσιάζουν να αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, σημειώνοντας ότι «έβγαλαν από την κοιλιά τους» την είδηση.

Όπως λένε, μεταξύ άλλων, με τον τρόπο αυτό επιχειρούν να «καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας» και τους καλούν για… καφεδάκι και κουραμπιέδες στο σπίτι του κ. Τσίπρα στην Κυψέλη.

«Η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κύκλοι και συνεχίζουν:

«Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διαφορά αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες».

«Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια», καταλήγουν.

Σε ανακοίνωση-απάντηση στους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ επιμένει, θέτοντας εκ νέου το ερώτημα για το αν ο κ. Τσίπρας νοίκιασε βίλα στο Σούνιο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει «αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Παραπολιτικά και του in.gr, ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε από την πολυκατοικία της Κυψέλης σε βίλα στα Λεγραινά, πριν περίπου ένα μήνα. Για προφανείς λόγους ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά και την ευθύνη της φύλαξης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Λαυρεωτικής, ανέφεραν τα ίδια δημοσιεύματα.

Ωστόσο, το iefimerida.gr, επικαλούμενο «έγκυρες πληροφορίες», υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νοικιάζει αυτό το διάστημα εξοχικό στα Λεγραινά για να μεταβαίνει τα σαββατοκύριακα να ξεκουράζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ