ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Κοντοζαμάνη με Ξανθό, Τζάκρη και Τριανταφυλλίδη στη Βουλή

Κόντρα Κοντοζαμάνη με Ξανθό, Τζάκρη και Τριανταφυλλίδη στη Βουλή

Σφοδρή αντιπαράθεση για τη διαχείριση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης είχαν στη Βουλή ο Βασίλης Κοντοζαμάνης με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό, Θεοδώρα Τζάκρη και Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την πολιτική της ύαινας, που σιωπά και σφίγγει τα δόντια όταν τα πράγματα πάνε καλά και εμφανίζεται χαιρέκακα στην πρώτη αστοχία», σχολίασε ο υφυπουργός Υγείας μετά την κριτική που δέχθηκε από την αντιπολίτευση.

Επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για τυμβωρυχία πάνω στην πανδημία, ότι επινοεί ψεύδη γεγονότα και χρησιμοποιεί μύθους, καταστροφολογεί μηδενίζοντας την εθνική προσπάθεια και σπέρνει την αμφιβολία φέρνοντας από την πίσω πόρτα διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

«Είναι ντροπή ο υφυπουργός να καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση συμπεριφορά ύαινας», αντέτεινε ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει δυσανεξία στο δημόσιο σύστημα υγείας, στη διαφάνεια και στη δημοκρατία.

Σε υψηλούς τόνους και η κριτική της Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία αποκάλεσε τον κ. Κοντοζαμάνη «Αλογοσκούφη της υγείας», λέγοντας ότι παραποιεί στοιχεία, ενώ από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κάλεσε τους ανθρώπους του ΕΣΥ να φορέσουν μαύρο περιβραχιόνιο «για να πενθήσουν την ανίκανη κυβέρνηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ