ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Κέλλας

Στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Κέλλας
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας ρίχνεται ο Χρήστος Κέλλας. Ο βουλευτής της ΝΔ θα ενταχθεί στο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο ίδιος με δήλωσή του, αναφέρει ότι ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά εμπόδια κι ότι ο ίδιος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά, στο πλευρό του υγειονομικού προσωπικού που υπερβάλλει εαυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Κέλλας την περασμένη άνοιξη διαγνώστηκε θετικός στον ιό και έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία, βγήκε «νικητής» στη μάχη με τον κορωνοϊό.

«Με πολλή χαρά και συγκίνηση εντάσσομαι εθελοντικά από σήμερα, αφού άρθηκαν τα γραφειοκρατικά εμπόδια, στο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη μάχη κατά της πανδημίας και να σταθώ στο πλευρό των συναδέλφων μου, που υπερβάλλουν εαυτούς κρατώντας την Ελλάδα όρθια», ανέφερε μετά την υπογραφή της σύμβασης εθελοντικής κατάταξής του στο ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και πρόσθεσε:

«Πανδημία ενσκήπτει μία φορά κάθε 100 χρόνια. Ο αρχαίος ιερός όρκος του Ιπποκράτη μας καλεί να συμπαραταχθούμε ομόθυμα στην πρώτη γραμμή. Κανείς μας δεν περισσεύει. Όλες και όλοι μαζί θα νικήσουμε τον κορονοϊό και θα επαναφέρουμε τη χώρα στην κανονικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ