Δεν θα συναντηθεί ο Ομπάμα με τον Φιντέλ Κάστρο
Απρρίπτει ο Λευκός Οίκος κάθε ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στη χώρα. Η επίσκεψη Ομπάμα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Μάρτιο.
Παράλληλα, η Ουάσιγκτον εκφράζει την βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση της Κούβας, δε θα δημιουργήσει προβλήματα σε συνάντηση του Ομπάμα με αντικυβερνητικούς στην Αβάνα.
Ο γενικότερος στόχος της επίσκεψης Ομπάμα στην Κούβα είναι βελτίωση των διμερών σχέσεων, σύμφωνα με τον αναπληρωτή σύμβουλο επί θεμάτων Εθνικής Ασφάλειας, Μπεν Ρόουντς, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος είναι επίσης αρνητικός και ως προς τη διακοπή λειτουργίας των μέσων επικοινωνίας που εκπέμπουν αντικομμουνιστικά προγράμματα στην περιοχή.
Πολωνία: Θέλει να επαναφέρει τον φόρο στα υπερκέρδη πετρελαϊκών για φθηνότερα καύσιμα
20:39
Η Aramco ακύρωσε φορτία πετρελαίου προς την Ευρώπη: Προβλήματα στον αγωγό Ανατολής - Δύσης
20:25
Υεμένη: Πάνω από 100.000 εκτοπισμένοι εξαιτίας των συγκρούσεων στο δυτικό τμήμα της χώρας
20:16
Πιερρακάκης στη «Handelsblatt»: «Η Γερμανία να εμπνευστεί από τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις»
20:05