ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χυδαία επίθεση Ελευθεριάδου του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη - Τον αποκάλεσε «επιδειξία»

Χυδαία επίθεση Ελευθεριάδου του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη - Τον αποκάλεσε «επιδειξία»
INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Χυδαία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου, πυροδοτώντας ένταση στη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Η κ. Ελευθεριάδου θέλοντας προφανώς να επικρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για επίδειξη πλουτισμού, τον αποκάλεσε «επιδειξία».

«Ενώ γνωρίζετε πως έχετε αποτύχει παταγωδώς έρχεστε εδώ να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να ικανοποιήσετε τον εγωκεντρικό επιδειξία ανέμελο αρχηγό σας…», είπε στην ομιλία της, με τον αντιπρόεδρο Νικήτα Κακλαμάνη να της ζητά να ανακαλέσει και να της εξηγεί πως μάλλον δεν χρησιμοποίησε σωστά τη λέξη που ήθελε.

Ν.Κακλαμάνης: Αυτό που είπατε είναι ύβρις, σας ζητώ να πάρετε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του Πρωθυπουργού. Τον χαρακτηρίσατε επιδειξία είπε.

Σ. Ελευθεριάδου: Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη

Η άρνηση της Σουλτάνας Ελευθεριάδου να ανακαλέσει παρά το γεγονός ότι αποσαφηνίστηκε ότι χρησιμοποιούσε λάθος λέξη, προκάλεσε αντιδράσεις.

Γ. Κουμουτσάκος: Ντροπή, ανακαλέστε αμέσως

Απ. Βεσυρόπουλος: Είστε απαράδεκτη. Δεν ξέρετε τι λέτε

Ν. Κακλαμάνης: Μην της το λες αυτό. Της δίνεις άλλοθι με αυτό που λες. Ξέρει πολύ καλά τι λέει.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και διαγράφει το απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής. Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε με τον κ. Κακλαμάνη να της ανταπαντά: «Άρα δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο επιδειξιομανής άλλο επιδειξίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ