Σκυλακάκης: Δύσκολοι οι επόμενοι μήνες - Απαιτείται σύνεση και σωφροσύνη
Ανανεώθηκε:
Σύνεση και σωφροσύνη συνέστησε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης και απευθυνόμενος προς τα έδρανα της αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι η αβεβαιότητα της περιόδου που διανύουμε απαιτεί τεράστια προσαρμοστικότητα.
«Είμαστε στην κορύφωση του β’ κύματος παγκοσμίως, αυτή είναι η πραγματικότητα κι έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολους μήνες, να είμαστε συνετοί και σώφρονες και να μην υπάρχει κομματική εκμετάλλευση, είναι εξαιρετικά ακατάλληλη ώρα για λαϊκισμό», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Σημείωσε επίσης πως σε αυτό το «περιβάλλον» οι χώρες παράγουν πολύ λιγότερο πλούτο και δανείζονται από το μέλλον τους.
«Δεν είναι εποχή για λαϊκισμό, δεν θα αποδώσει γιατί ο κόσμος συναισθάνεται την τεράστια δυσκολία που θα υπάρξει, σε τέτοιες περιόδους οι πολίτες στρέφονται σε δυνάμεις που είναι σοβαρές και σώφρονες», είπε.
Αεροσκάφος από το Ισραήλ έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βουλγαρία μετά από απειλή για βόμβα
13:56
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για 75 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
13:44
Μέχρι την 6η Νοεμβρίου οι υποψηφιότητες για τη διαδοχή Λαγκάρντ – Πότε θα συζητηθούν στο Eurogroup
13:42
Φθιώτιδα: Ο θείος έσφαξε τους δύο ανιψιούς του - Παραδόθηκε ο Ινδός δράστης
13:37