Σκυλακάκης: Δύσκολοι οι επόμενοι μήνες - Απαιτείται σύνεση και σωφροσύνη
Ανανεώθηκε:
Σύνεση και σωφροσύνη συνέστησε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης και απευθυνόμενος προς τα έδρανα της αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι η αβεβαιότητα της περιόδου που διανύουμε απαιτεί τεράστια προσαρμοστικότητα.
«Είμαστε στην κορύφωση του β’ κύματος παγκοσμίως, αυτή είναι η πραγματικότητα κι έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολους μήνες, να είμαστε συνετοί και σώφρονες και να μην υπάρχει κομματική εκμετάλλευση, είναι εξαιρετικά ακατάλληλη ώρα για λαϊκισμό», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Σημείωσε επίσης πως σε αυτό το «περιβάλλον» οι χώρες παράγουν πολύ λιγότερο πλούτο και δανείζονται από το μέλλον τους.
«Δεν είναι εποχή για λαϊκισμό, δεν θα αποδώσει γιατί ο κόσμος συναισθάνεται την τεράστια δυσκολία που θα υπάρξει, σε τέτοιες περιόδους οι πολίτες στρέφονται σε δυνάμεις που είναι σοβαρές και σώφρονες», είπε.
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
Εξαφάνιση 16χρονης: Μαθητές την προσέγγισαν στου Ζωγράφου - «Της μιλήσαμε, αλλά εκείνη έφυγε» (vid)
17:14