ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Folli Follie: Διαψεύδει εμπλοκή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης και προαναγγέλλει μηνύσεις

Υπόθεση Folli Follie: Διαψεύδει εμπλοκή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης και προαναγγέλλει μηνύσεις
INTIME

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μετά την δημοσιοποίηση έκθεσης της PwC που εμπλέκει πρώην υπουργούς και πολιτικούς στην υπόθεση της Folli Follie. Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για συκοφαντία και λάσπη και προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές για να «λάμψει η αλήθεια».

Ειδικότερα, η δήλωση του Αλέκου Φλαμπουράρη, βουλευτή Επικρατείας, συντονιστή ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνου Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας.

Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ