ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ταβέρνα ο Μητσοτάκης: Μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Σε ταβέρνα ο Μητσοτάκης: Μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη
Facebook

Δημοσιεύτηκε:

Το εστιατόριο «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι το οποίο καθημερινά μοιράζει μερίδες φαγητού σε άπορους επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανήμερα Χριστούγεννα.

Δια χειρός του πρωθυπουργού… «σερβιρίστηκε» το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μοιράστηκαν τα παραδοσιακά δώρα και οι μποναμάδες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι στην «Ταβέρνα Κρητικός», οι ιδιοκτήτες της οποίας, παρά το lockdown στηρίζουν απόρους και όσους αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα, με δωρεάν γεύματα αγάπης.

020-12-25 15:44:43

Η επίσκεψή του έγινε γνωστή από ανάρτηση στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook με σχετικές φωτογραφίες και το εξής κείμενο:

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!».

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο εστιατόριο μοίρασε μερίδες φαγητού σε ανθρώπους από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα που έχουν ανάγκη, στο lockdown την άνοιξη και το ίδιο κάνει και στην καραντίνα.

Ξεκίνησε με 50 μερίδες φαγητού την ημέρα οι οποίες σταδιακά αυξήθηκαν και σήμερα έφτασαν τις 700.

H ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ