ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜέΡΑ25: Προτεραιότητες της κυβέρνησης δεν είναι το ΕΣΥ είναι η παρασιτική ολιγαρχία

ΜέΡΑ25: Προτεραιότητες της κυβέρνησης δεν είναι το ΕΣΥ είναι η παρασιτική ολιγαρχία
ΙΝΤΙΜΕ

«Η κυβέρνηση με την άφιξη της πρώτης παρτίδας των δόσεων του εμβολίου, φαίνεται πως έβαλε μπρος την "εθνική στρατηγική για τον εμβολιασμό"», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Σχολίασε παράλληλα πως «δεν έφτιαξε φυσικά, δημόσιο δίκτυο κέντρων καθολικού εμβολιασμού, όπως προτείνει το ΜέΡΑ25 και όπως άλλωστε δεν είχε δημιουργήσει ούτε το δημόσιο δίκτυο για τα μαζικά τεστ στον πληθυσμό, πέρα από μία "τεστολοταρία"».

«Ούτε προσέλαβε υγειονομικό προσωπικό για να στελεχώσει τις ανάγκες της εξέλιξης της πανδημίας και του εμβολιασμού του πληθυσμού», προσέθεσε.

«Ο Υπουργός Υγείας όμως, ως άλλος Άγιος Βασίλης, φρόντισε την παραμονή των Χριστουγέννων να εγκρίνει με απόφαση του νέα λίστα αυτή τη φορά "Κικίλια", όχι "Πέτσα", ύψους 18,5 εκατομμυρίων ευρώ για τα κανάλια!» συνέχισε ο εκπρόσωπος και κατέληξε:

«Φαίνονται δυστυχώς για ακόμα μία φορά ποιες είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι το ΕΣΥ, ούτε καν φυσικά το εμβόλιο ως δημόσιο αγαθό, είναι η παρασιτική ολιγαρχία και τα παχυλά της συμφέροντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ