ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας στο CNN Greece: Το εμβόλιο είναι το πιο σημαντικό όπλο που διαθέτει η επιστήμη

Τσίπρας στο CNN Greece: Το εμβόλιο είναι το πιο σημαντικό όπλο που διαθέτει η επιστήμη
POOL / INTIME

Το σημαντικότερο όπλο που διαθέτει η επιστήμη αυτή τη στιγμή είναι το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού, σύμφωνα με όσα είπε στο CNN Greece o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τον εμβολιασμό του.

«Το εμβόλιο είναι το πιο σημαντικό όπλο που διαθέτει η επιστήμη αυτή τη στιγμή. Καλώ όλους να αγκαλιάσουν και να αποδεχθούν την πορεία αυτή και του εμβολίου αλλά και της έρευνας και της επιστήμης».

Σε ερώτηση για το εάν ένιωσε κάτι όταν έλαβε το εμβόλιο, ο κ. Τσίπρας, απάντησε «δεν ένιωσα τίποτα».

Εμβολιάστηκε στον Ευαγγελισμό

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ζήτησε να μην μπει τηλεοπτική κάμερα στο χώρο που θα γίνει ο εμβολιασμός του.

Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε και με το σωματείο εργαζομένων.

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάζονται σήμερα και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Νωρίτερα, εμβολιάστηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Αμέσως μετά τη λήψη του εμβολίου, έγραψε στο Twitter:

«Ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο μια πράξη αυτοπροστασίας από τον COVIDー19. Είναι και πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, γιατί με τον εμβολιασμό μας θα χτίσουμε, όλοι μαζί, το τείχος ανοσίας που είναι απαραίτητο για να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Σηκώνουμε μανίκια. Ελευθερία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ