Σκάνδαλο το ενοίκιο στο "Κεράνης" που δεν χρησιμοποιείται, λέει ο Αλεξιάδης
Περισσότερα από 200.00 ευρώ το μήνα καταβάλλει το δημόσιο ως ενοίκιο για το κτίριο του πρώην καπνεργοστασίου «Κεράνης» στην περιοχή του Ρέντη, αποκάλυψε στη Βουλή ο Τρύφων Αλεξιάδης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μίλησε για «σκάνδαλο που δείχνει σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο τι σημαίνει σπατάλη στο δημόσιο», καθώς το ποσό που πληρώνει το δημόσιο αγγίζει τα 221.000 ευρώ μηνιαίως. Χαρακτήρισε δε, απαράδεκτο το γεγονός της καταβολής από το υπουργείο 24 εκατ. ευρώ το 2014 για ενοίκια, όταν έχει στη διαχείριση του το σύνολο των ακινήτων του δημοσίου.
Ο Τρύφων Αλεξιάδης ανέφερε πάντως, ότι το πρώτο γραφείο που θα ζητήσει να μεταφερθεί στο πρώην Καπνεργοστάσιο θα είναι το δικό του και για συμβολικούς λόγους.
ΚΟΣΜΟΣ
Ολλανδία και Φινλανδία προστίθενται στις χώρες που στέλνουν στρατιωτικούς στη Γροιλανδία
17:46
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν: «Η Ρωσία συνεχίζει να επιδιώκει ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία»
17:38
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Κεραμέως: Η Ελλάδα πρώτη στην αύξηση απασχόλησης στον ΟΟΣΑ - Συνεχίζουμε με σχέδιο και συνέπεια
17:29
ΕΛΛΑΔΑ
Ηλεία: 79χρονος πέθανε την ώρα που έκαιγε κλαριά
17:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ