Στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο είπαν τα κάλαντα στον Τσίπρα
Ανανεώθηκε:
Στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, βρέθηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέττυ Μπαζιάνα για να ακούσουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τα παιδιά του Νηπιοτροφείου.
Σε χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, τα μικρά παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και δύο ακόμη παιδικά τραγούδια, τον “Ρούντολφ το Ελαφάκι” και τα “Τρίγωνα Κάλαντα”. Δεν ήταν πρώτη φορά που τα παιδιά του Νηπιοτροφείου είπαν τα κάλαντα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το έκαναν και την προηγούμενη χρονιά και τα περισσότερα τον θυμόντουσαν καλά.
Έτσι, ζήτησαν να του δείξουν τους χώρους που παίζουν, τα δωμάτιά τους και έπαιξαν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και την Μπέττυ Μπαζιάνα με τα δώρα που τους μοίρασαν.

Την παράσταση έκλεψε η μικρή Μικαέλα, το κοριτσάκι που υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα και πρόσφερε στην Μπέττυ Μπαζιάνα μια ανθοδέσμη.
Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα ξεναγήθηκαν στους χώρους του Νηπιοτροφείου και έμαθαν για την ιστορία και την προσφορά του στα παιδιά.
Σύσκεψη για τον «Οδοντωτό»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
20:40
Χιλιάδες αμερικανοί στρατιώτες στη Μέση Ανατολή εν μέσω σεναρίων για χερσαία επιχείρηση
20:31
Ηχηρό μήνυμα Σαμαρά: «Η προστασία της Κύπρου να τερματιστεί, όταν φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα»
20:21
Γερμανία: Συνελήφθη Ουκρανός για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας - Παρακολουθούσε συμπατριώτη του
20:12