ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταραντίλης: Ο κ. Τσίπρας προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας;

Ταραντίλης: Ο κ. Τσίπρας προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας;
© Intime p.a.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, μετά από τα «πυρά» που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά.

«Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι. Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας;» διερωτήθηκε ο κ. Ταραντίλης, και συμπλήρωσε:

«Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά. Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις».

Τσίπρας: Η ιεραρχία διαφώνησε και αγνόησε τα μέτρα, η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει;

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε εξαπολύσει «πυρά» εναντίον της κυβέρνησης αναφορικά με τη διαχείριση των περιοριστικών μέτρων και το άνοιγμα των εκκλησιών για τους πιστούς ανήμερα των Θεοφανείων.

«Η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει ο κ. Μητσοτάκης, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου» γράφει στο προφίλ του στο Facebook o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και συμπληρώνει:

«Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα».

Και κατέληξε:

«Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω; Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ