Ιερώνυμος: Βγείτε σε παραλίες, βγείτε στο Σύνταγμα και βγάλτε συμπέρασμα
Ανανεώθηκε:
Με πολλαπλούς αποδέκτες η δήλωση του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου μετά το τέλος της εορταστικής λειτουργία των Θεοφανείων στη Μητρόπολη.
Συγκεκριμένα, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδας δήλωσε:
«Όποιος ξέρει ιστορία πάντοτε περιμένει περίεργα πράγματα, επομένως είμαστε έτοιμοι για όλα.»
Αναφορικά με τον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ο κ. Ιερώνυμος είπε τα εξής:
«Μιλήσαμε για αυτά που πέρασαν και μιλήσαμε και γι' αυτά που περιμένουμε. Και επειδή σήμερα έχουμε μία μεγάλη ημέρα πρέπει να προβληματιστούμε και με την γνώση της ιστορίας. Και η ιστορίας μας, μας λέει, είναι περίεργη, κάνει κύκλους η ζωή. Μέσα σε αυτούς τους κύκλους ζούμε και εμείς.»
Τέλος, σε ερώτηση για την τήρηση των μέτρων, ο αρχιεπίσκοπος επισήμανε: «Εμένα μου το λέτε αυτό; Κοίταξε η Εκκλησία τι μέτρα έχει πάρει. Βγείτε τώρα στις παραλίες, βγείτε στο Σύνταγμα και βγάλτε το συμπέρασμα».
Επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο μετά από συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία
21:23
Η Ιλιάνα Γιότοβα, κερδίζει στις προεδρικές εκλογές της Βουλγαρίας
21:12
Anthropic: Γιατί οι χρήστες δεν μπορούν να... ξεσπάνε στο Claude - Η μηχανή «μαθαίνει»
21:03
Μεταμόρφωση: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. 54χρονος που άνοιξε πυρ σε βάρος ομοεθνή του τον Αύγουστο
20:52