Κατρούγκαλος: Αναμένουμε ουσιαστική ενημέρωση από την κυβέρνηση για την επίσκεψη Ράμα

«Αναμένουμε από την κυβέρνηση ουσιαστική ενημέρωση για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στη χώρα μας», δήλωσε το Σάββατο ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ειδικότερα, ο κ. Κατρούγκαλος ζητά ενημέρωση για τις διμερείς σχέσεις, τα σχολικά βιβλία, την κατάθεση του νόμου για τον αυτοπροσδιορισμό, την κατοχύρωση των μειονοτικών περιουσιών σε κτηματολόγιο και το συνυποσχετικό για προσφυγή στη Χάγη για ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα.
«Και, βεβαίως», προσθέτει, «για το πώς επηρεάζει η Συμφωνία Στρατηγικής Συνεργασίας Αλβανίας - Τουρκίας τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, σε μια εποχή που παρόμοιες συμφωνίες υπογράφει η Τουρκία και όχι η Ελλάδα με γειτονικές μας χώρες των Δυτικών Βαλκανίων».
SPONSORED
ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Dolphin Man»: Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης
18:10
ΕΛΛΑΔΑ
Αισιόδοξοι για επιστροφή στην κανονικότητα δηλώνουν τα διευθυντικά στελέχη
18:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κορωνοϊός: 2.759 νέα κρούσματα, 822 διασωληνωμένοι, 75 θάνατοι
17:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τροπολογία Κικίλια για εμβολιασμούς και σε ιδιωτικές μονάδες
17:50
ΣΠΟΡ