ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως: Η διά ζώσης διδασκαλία προτεραιότητα της κυβέρνησης

Κεραμέως: Η διά ζώσης διδασκαλία προτεραιότητα της κυβέρνησης
ΙΝΤΙΜΕ/POOL/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές «για την τεράστια προσπάθεια στην τηλεκπαίδευση και την προσαρμοστικότητά τους στα νέα πρόσθετα μέτρα», εξέφρασε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που επισκέφτηκε πριν από τις 9:00 το πρωί το Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης.

«Η χαρά των παιδιών είναι μεγάλη και η δική μας επίσης», ανέφερε η κ. Κεραμέως μιλώντας για την δια ζώσης διδασκαλία ως προτεραιότητα της κυβέρνησης και διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για όσο το δυνατόν απρόσκοπτη διαδικασία.

Η κ. Κεραμέως είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τη διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου, ενώ σε διάλογο με τους μαθητές μέσα στις τάξεις, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και τους υπενθύμισε να φοράνε τη μάσκα όλες τις ώρες εκτός από το μάθημα της γυμναστικής.

«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία αλλά και τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας», πρόσθεσε και αναφέρθηκε και στα πρόσθετα μέτρα, μεταξύ αυτών τα δωρεάν τεστ σε εκπαιδευτικούς, τις διαφορετικές ώρες προσέλευσης και αναχώρησης των μαθητών και τα διαφορετικά διαλείμματα πάντοτε με χρήση μάσκας.

Για την επαναλειτουργία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η κ. Κεραμέως ανέφερε:

«Συζητάμε διαρκώς για την επαναλειτουργία όλων των δομών. Πάμε βήμα- βήμα, ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων και την πορεία της πανδημίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ