Μοριοδότηση ξένης γλώσσας και εμπειρία για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ
Ανανεώθηκε:
Τη μοριοδότηση της ξένης γλώσσας και της εμπειρίας για την πρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων μέσω των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ, ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης.
Κατά τη δεύτερη ανάγνωση στην αρμόδια επιτροπή του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ που προετοίμασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αλλά βρέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος στον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο νέος υπουργός Εσωτερικών στην κοινοβουλευτική του πρεμιέρα με τη νέα του ιδιότητα, ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Κοντοζαμάνη.
«Να πάρετε θέση για όσα απαράδεκτα είπε ο κ. Κοντοζαμάνης, ότι φταίνε οι γιατροί για τους θανάτους εκτός κορωνοϊού στις ΜΕΘ», είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης και κάλεσε τον κ. Βορίδη να διαβάσει τις ανακοινώσεις των νοσοκομειακών γιατρών της Θεσσαλονίκης ή της Δράμας.
«Ο κ. Κοντοζαμάνης να ζητήσει συγνώμη», είπε με τον Μάκη Βορίδη να κάνει λόγο για αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι αθλιότητα να κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Κοντοζαμάνη, ισχυριζόμενος ότι δήθεν γίνονται επιλογές ασθενών ώστε κάποιοι να μην έχουν την κατάλληλη νοσηλεία», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.
Απάντηση Ιράν σε Ρούμπιο: «Οι ΗΠΑ ευθύνονται για την αστάθεια στη Μέση Ανατολή»
19:55
Ιταλία: «500 αεροσκάφη των ΗΠΑ απογειώθηκαν από τις αμερικανικές βάσεις», λέει ο Ρούτε
19:45
Ρούμπιο: «Το Ιράν πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του, αλλιώς ο Τραμπ έχει επιλογές»
19:36
Κερατέα: «Έβαλα φωτιά για να μην ξεσπάσω στα παιδιά» - Η ομολογία της 43χρονης για τους εμπρησμούς
19:28