Παναγιωτόπουλος: Τα ονόματα των ηρώων των Ιμίων σε τρεις πυραυλάκατους του Πολεμικού Ναυτικού
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος ανακοίνωσε την Κυριακή στον λογαριασμό του στο twitter ότι οι τρεις νέοι πυραυλάκατοι που ναυπηγεί το Πολεμικό Ναυτικό παίρνουν τα ονόματά τους από τους ήρωες των Ιμίων.
«Τον Αύγουστο το Πολεμικό Ναυτικό παρέλαβε την 6η πυραυλάκατο που ναυπηγήθηκε από ελληνικά χέρια στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Το όνομα αυτής “Καραθάνασης”. Η 7η πυραυλάκατος που θα παραδοθεί εντός του 2021 θα φέρει το όνομα “Βλαχάκος”. Το επόμενο πλοίο αυτού του βεληνεκούς θα ονομαστεί “Γιαλοψός”», ανέφερε στην ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
«Και τα τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα πλεύσουν μια μέρα στο Αιγαίο υπερασπίζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως θα το ήθελαν οι 3 ήρωες των Ιμίων», πρόσθεσε ο Νίκος Παναγιώτοπουλος.
10 ροκ τραγούδια που ακούγονται χαρούμενα αλλά οι στίχοι τους είναι κάτι εντελώς διαφορετικό
08:30
Επιστρέφει το «δώρο» Ρώσου ολιγάρχη για το γάμο του ο γιος του Τραμπ - Τι δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
08:22
Το πιο ακραίο Honda Civic Type R αναμένεται του χρόνου
08:11
Συναγερμός στην Κρήτη για αγνοούμενο κολυμβητή - Σε εξέλιξη έρευνες του Λιμενικού
08:04