ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος για επίθεση με γκαζάκια: «Οι τραμπούκοι δεν θα μας φοβίσουν»

Μπογδάνος για επίθεση με γκαζάκια: «Οι τραμπούκοι δεν θα μας φοβίσουν»
INTIME NEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε δήλωση που έκανε λίγη ώρα μετά την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, μίλησε στους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «τραμπούκους».

«Οι τραμπούκοι, εχθροί της φιλελεύθερης Δημοκρατίας, για άλλη μια φορά κρύβουν το πρόσωπό τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Εναντίον αντιπάλων τους, αλλά και των οικογενειών μας», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

«Δεν θα νικήσουν, δεν θα φοβίσουν. Ούτε αυτοί, αλλά ούτε και οι πολιτικοί τους σπόνσορες».

ΝΔ: Περιμένουμε ομόθυμη καταδίκη από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα

Την καταδίκη από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο για την επίθεση με γκαζάκια εναντίον του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου ζητεί με ανακοίνωσή της Τρίτη η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «τρομοκρατική επίθεση».

«Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατά συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό. Σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του χτυπώντας με διπλό εκρηκτικό μηχανισμό το σπίτι και τα αυτοκίνητά τους», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

«Το αυτοκίνητο του κ. Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Επιθέσεις τέτοιου είδους, εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και αναμένουμε την ομόθυμη καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα», προστίθεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Καταλήγει δε η Νέα Δημοκρατία:

«Ας κάνουν κάποιοι, έστω και καθυστερημένα, ό,τι δεν έκαναν στις προηγούμενες κλιμακούμενες επιθέσεις κατά των στελεχών και των βουλευτών του κόμματός μας. H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ