ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκασε η Βουλή την εμπρηστική επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο

Καταδίκασε η Βουλή την εμπρηστική επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο
INTIME

Ομόθυμη ήταν η καταδίκη της Βουλής στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε χθες το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες, έχουν ως στόχο τη φίμωση των εκπροσώπων του ελληνικού λαού», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τη «φοβερή» επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης θύμισε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα τέτοιων ενεργειών, καθώς έχουν κάψει το γραφείο του θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή συνεργατών του και υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους πράξεις πρέπει να εξιχνιάζονται άμεσα και οι δράστες να λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη.

«Δεν μπορούμε να αφήνουμε ατιμώρητες πράξεις που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανθρώπων που επέλεξε ο λαός για να τον εκπροσωπήσουν στο Κοινοβούλιο», ανέφερε.

Την εμπρηστική επίθεση καταδίκασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος. «Είναι κοινός τόπος ότι πρέπει να καταδικάζεται κάθε πράξη ατομικής τρομοκρατίας, όπως είναι και αυτονόητη η υποχρέωση της αστυνομίας να ερευνά», είπε.

Τη διπλή επίθεση αγνώστων σε αυτοκίνητα του βουλευτή της ΝΔ καταδίκασαν και οι κ.κ. Χρήστος Κατσώτης από το ΚΚΕ, Κώστας Χήτας από την Ελληνική Λύση και Φωτεινή Μπακαδήμα από το ΜέΡΑ25.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ