ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει το Μαξίμου τα περί επίσκεψης της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Αίγυπτο

Διαψεύδει το Μαξίμου τα περί επίσκεψης της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Αίγυπτο
Από την επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Αίγυπτο στις 8 Οκτωβρίου 2019 ΓτΠ

Για «προβοκάτσια» που ξεπερνά τα όρια κάνει λόγο με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με ανάρτηση στο Twitter, σύμφωνα με την οποία η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επισκέφθηκε, εν μέσω περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, την Αίγυπτο.

Η ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται στην ανάρτηση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, έχει ως εξής:

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Από την πλευρά της, η ίδια η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει το δημοσίευμα που επικαλείται ο Κώστας Βαξεβάνης και με δική της ανάρτηση στο Twitter, αναφέρει:

«Διαψεύδω το δημοσίευμα. Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα. Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφικό υλικό από την πρωθυπουργική επίσκεψη του Οκτωβρίου του 2019 στην Αίγυπτο, στην οποία συμμετείχε και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ