Κουτσούμπας: Το ν/σ με τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη
Την πεποίθηση ότι το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που περιλαμβάνει και την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη, εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση και αναφερόμενος στα φαινόμενα βίας και ανομίας, υποστήριξε ότι οι διάφορες ομάδες κάνουν τη δουλειά της κυβέρνησης.
«Οι εστίες ανομίας, όπως λέτε τις διάφορες ομάδες, είναι ομάδες που οι ενέργειές τους εχθρεύονται το φοιτητικό κίνημα και πολύ συχνά το στοχοποιούν και εσείς τις αξιοποιείται αυτές τις ομάδες μόνο για να εντείνεται τον αυταρχισμό και την καταστολή», είπε και πρόσθεσε:
«Τη δική σας δουλειά κάνουν αυτές οι ομάδες, όσο για τα περί τραμπούκων ροπαλοφόρων εκβιαστών εθισμένους στη ρεμούλα και την συνδιαλλαγή και άλλα κοσμητικά επίθετα και χωρίς ίχνος ντροπής χρεώνεται συλλήβδην στους φοιτητές που αγωνίζονται».
SPONSORED
Τι σηματοδοτεί η αύξηση του ακατάσχετου ορίου στα 1.600 ευρώ: Δείτε αναλυτικά παραδείγματα
10:13
Πανελλήνιες 2026: Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για τους υποψήφιους στα ΕΠΑΛ
10:11
Η Ρωσία κατέρριψε 86 drones την περιφέρεια της Αγίας Πετρούπολης
09:56
8 νέες ταινίες βασισμένες σε video games που αναμένονται στους κινηματογράφους
09:47