ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιβάνιος: Προβοκάτορας εκείνος που ανήρτησε τις «οδηγίες» για την Ικαρία στην ΕΡΤ

Λιβάνιος: Προβοκάτορας εκείνος που ανήρτησε τις «οδηγίες» για την Ικαρία στην ΕΡΤ
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ INTIME

Βλάκα και προβοκάτορα αποκάλεσε το πρόσωπο που ανήρτησε στην ΕΡΤ σημείωμα με «οδηγίες» για τον τρόπο μετάδοσης της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ικαρία, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος.

Στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, ο κ. Λιβάνιος που δέχθηκε κριτική για λογοκρισία και για τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης, ανέφερε πως η σχετική ειδησεογραφία που αφορούσε στο γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία προβλήθηκε από τα δελτία ειδήσεων και περνώντας στην αντεπίθεση διερωτήθηκε εάν είχε παίξει στην ΕΡΤ η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο.

«Υπήρξαν παραιτήσεις και καταγγελίες συνδικαλιστών επί ημερών σας ή όχι;», διερωτήθηκε ο κ. Λιβάνιος.

Απάντηση στην κριτική για την κακοκαιρία

Ο ίδιος θέλησε ακόμη να απαντήσει και στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας λόγω κακοκαιρίας.

«Λέτε γιατί κλείσαμε την εθνική οδό, αν δεν την είχαμε κλείσει θα λέγατε γιατί την αφήσαμε ανοιχτή», είπε και θύμισε ότι το 2017 σε μικρότερης έντασης καιρικό φαινόμενο είχε δημιουργηθεί στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας 14 χλμ. ουρά.

«Δρούμε προληπτικά σας ενοχλεί, δεν το κάνουμε πάλι ενοχλεί», υποστήριξε και πρόσθεσε πως η πτώση δέντρων σε γραμμές της ΔΕΗ είναι ένα φυσικό φαινόμενο όταν πέφτει χιόνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ