Διαγραφή Φαήλου Κρανιδιώτη από τη ΝΔ για όσα έγραψε για Μουζάλα
Σε διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη για όσα ανέφερε χτες στο Facebook για τον Γιάννη Μουζάλα προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Νέα Δημοκρατία.
Νωρίτερα ανακοίνωση για τον κύριο Κρανιδιώτη είχε εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε πως η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας».
Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της.
Στην επίμαχη ανάρτηση ο κ. Κρανιδώτης είχε γράψει τα εξής.

ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20