ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ κατά ΝΔ: Έσπασαν όλα τα ρεκόρ ανικανότητας του πολυδιαφημισμένου επιτελικού κράτους

ΚΙΝΑΛ κατά ΝΔ: Έσπασαν όλα τα ρεκόρ ανικανότητας του πολυδιαφημισμένου επιτελικού κράτους
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ευθύνες στην κυβέρνηση επιρρίπτει το ΚΙΝΑΛ για το γεγονός ότι μία εβδομάδα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια», υπάρχουν ακόμα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε σπίτια της Αττικής. 

«Χρειάστηκε τελικά μια ολόκληρη εβδομάδα, για να αποκατασταθεί η παροχή ρεύματος στα νοικοκυριά στη Β. Αττική (ακόμα υπάρχουν προβλήματα). Έσπασαν όλα τα ρεκόρ ανικανότητας και αναποτελεσματικότητας του πολυδιαφημισμένου επιτελικού κράτους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αντιπολίτευσης.

«Αναδείχθηκε στην πράξη η πλήρης έλλειψη συντονισμού των αρμοδίων υπηρεσιών και η ουσιαστική απουσία της Πολιτικής Προστασίας, που έχει την ευθύνη συντονισμού με βάση τον Νόμο 4662/2020», υπογραμμίζει το ΚΙΝΑΛ.

«Η σοβαρή καθυστέρηση της κήρυξης των περιοχών σε έκτακτη ανάγκη και το απίστευτο κουβάρι των συναρμοδιοτήτων, οδήγησε σε τραγελαφικά φαινόμενα. Όπως και η διαλυτική κατάσταση στον ΔΕΔΔΗΕ, παρά τις μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του. Τελικά τίποτα δεν λειτούργησε».

«Όλοι δηλώνουν πως τα έκαναν όλα καλά και ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους. Κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη. Σε αυτή την Κυβέρνηση δεν υπάρχει και φιλότιμο. Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν φτάνει για να καλύψει τη χρεωκοπία στην πράξη», καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ