ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος για υπόθεση Λιγνάδη: Την ίδια μέρα της συνέντευξης ζητήθηκε και δόθηκε η παραίτηση

Σκέρτσος για υπόθεση Λιγνάδη: Την ίδια μέρα της συνέντευξης ζητήθηκε και δόθηκε η παραίτηση
INTIME

Για παρεκτροπή της αντιπολίτευσης και προσπάθεια επίθεσης σε θεσμούς του πολιτεύματος έκανε λόγο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη.

«Υπήρξε μια συνέντευξη, χωρίς να είναι επώνυμη και την ίδια ημέρα ζητήθηκε και δόθηκε η παραίτηση» ανέφερε ο κ. Σκέρτσος στον ΣΚΑϊ 100.3, προσθέτοντας ότι «το Σαββατοκύριακο είδαμε να παρεκτρέπεται η αντιπολίτευση».

Όπως είπε ο ίδιος αισθάνεται ήσυχος γιατί «η Δικαιοσύνη έχει ενεργήσει ταχύτατα, η υπόθεση αυτή πλέον βρίσκεται στα χέρια της και οφείλουμε όλοι να σιωπήσουμε και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστευόμαστε, εντός του κράτους δικαίου στο οποίο όλοι ζούμε και λειτουργούμε, να κάνει την δουλειά της».

Παράλληλα τόνισε ότι δεν πρέπει να δικαστεί από κανένα λαϊκό δικαστήριο, παρά από το φυσικό δικαστήριο, το οποίο θα βγάλει και την τελική κρίση και το αν ο κ. Λιγνάδης έχει κάνει όσα καταγγέλλονται.

Όπως τόνισε, έγινε μια λανθασμένη επιλογή από το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά αποσύρθηκε και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

«Όλη η κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ