#metoo - Δευτερολογία Γεννηματά: Δεν θα ακολουθήσουμε το επίπεδο του διαλόγου που προωθείτε
Σε πολύ έντονο ύφος, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη σύντομη δευτερολογία της, χαρακτήρισε απαράδεκτο το χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού, ότι η ίδια «ψέλλισε προτάσεις» επί της βελτίωσης του δημοσίου διαλόγου.
«Δεν ψέλλισα, έκανα προτάσεις, κύριε Μητσοτάκη. Αν αυτό δεν είναι σεξισμός, τότε τι είναι;», είπε εξοργισμένη η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό.
«Σήμερα αυτό που παρατηρούμε σε αυτήν εδώ την αίθουσα είναι μια απογοήτευση και ντροπή. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα πινγκ πονγκ λαϊκισμού, αηδίας και βούρκου. Να τη χαίρεστε τη σημερινή συζήτηση! Και μας παρακολουθούν θύματα και οι οικογένειές τους. Αρνούμαστε αυτόν τον κατήφορο», συνέχισε η κυρία Γεννηματά.
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από οπαδική επίθεση δέκα κουκουλοφόρων
09:42
ΚΟΣΜΟΣ
Με αναθεωρημένα μέτρα ασφαλείας η επίσκεψη Καρόλου στις ΗΠΑ μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο Τραμπ
09:39
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στον «ιερό πόλεμο» της Ρωσίας στην Ουκρανία
09:33
ΚΟΣΜΟΣ
Πώς ο Κόουλ Άλεν κατάφερε να μπει οπλισμένος στην αίθουσα του δείπνου του Λευκού Οίκου - «Ξεσκονίζουν» το μανιφέστο και τη διαδρομή του ως την Ουάσινγκτον
09:28
ΕΛΛΑΔΑ