#metoo - Δευτερολογία Γεννηματά: Δεν θα ακολουθήσουμε το επίπεδο του διαλόγου που προωθείτε
Σε πολύ έντονο ύφος, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη σύντομη δευτερολογία της, χαρακτήρισε απαράδεκτο το χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού, ότι η ίδια «ψέλλισε προτάσεις» επί της βελτίωσης του δημοσίου διαλόγου.
«Δεν ψέλλισα, έκανα προτάσεις, κύριε Μητσοτάκη. Αν αυτό δεν είναι σεξισμός, τότε τι είναι;», είπε εξοργισμένη η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό.
«Σήμερα αυτό που παρατηρούμε σε αυτήν εδώ την αίθουσα είναι μια απογοήτευση και ντροπή. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα πινγκ πονγκ λαϊκισμού, αηδίας και βούρκου. Να τη χαίρεστε τη σημερινή συζήτηση! Και μας παρακολουθούν θύματα και οι οικογένειές τους. Αρνούμαστε αυτόν τον κατήφορο», συνέχισε η κυρία Γεννηματά.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΕΛΛΑΔΑ