Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ στην Λιβύη
Ανανεώθηκε:
Τηλεφωνική συνομιλία με το νέο ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για τη Λιβύη, Γιαν Κούμπις, είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε την πλήρη στήριξη της Ελλάδας στην πολιτική διαδικασία, καθώς και στο έργο του ειδικού απεσταλμένου, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
Ο κ. Δένδιας επισήμανε ότι στο πλαίσιο αυτό ελήφθη η απόφαση για επαναλειτουργία ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη στο αμέσως προσεχές διάστημα. Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρξει άμεσα συνάντηση δια ζώσης προκειμένου να συζητηθούν όλες οι εξελίξεις που αφορούν στη Λιβύη.
ΚΟΣΜΟΣ
«Υψίστης σημασίας» το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, λέει η Φον ντερ Λάιεν
14:34
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Αντίστροφη μέτρηση για τον αποκλεισμό των λιμανιών στο Ιράν - Στις 17:00 λένε οι ΗΠΑ - Μπαράζ βομβαρδισμών στο Λίβανο
14:30
ΚΟΣΜΟΣ
«Ξύπνησε» το ηφαίστειο Σακουρατζίμα στην Ιαπωνία - Σε ύψος άνω των 3.400 μέτρων ο καπνός
14:29
ΧΡΗΜΑ
Νέα «όπλα» για το Στεγαστικό - Τα προγράμματα που κάνουν πρεμιέρα φέτος
14:15
ΚΟΣΜΟΣ