ΝΔ για γκαζάκια στο Ίδρυμα Μητσοτάκη: Τρομοκρατική ενέργεια, η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται
Ανανεώθηκε:
Με το μήνυμα ότι η Δημοκρατία δεν απειλείται, ούτε εκβιάζεται από κανέναν, αντέδρασε στον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε από άγνωστο άτομο έξω από το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» η Νέα Δημοκρατία.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: «Η επίθεση θρασύδειλων τραμπούκων στο Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης" είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος στόχων που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία.
»Οι εχθροί της Δημοκρατίας στοχεύουν όσους την υπερασπίζονται και την ενδυναμώνουν. Αλλά η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν.
»Αντίθετα με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου.»
SPONSORED
Ο πληθωρισμός ανεβάζει τα επιτόκια της ΕΚΤ - Τι σημαίνει για τα δάνεια
19:54
Πολεοδομίες: Η δράση και οι ρόλοι του κυκλώματος - Οι κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν
19:41
Θρίαμβος για την 19χρονη Αντρέεβα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός - Κέρδισε με 2-0 σετ την Χβαλίνσκα
19:31
Εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών οπλισμένων F16 πάνω από το Αιγαίο - Μπαράζ παραβιάσεων
19:18