ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης: Δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροή δολοφόνων

Μπακογιάννης: Δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροή δολοφόνων
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θέση στην υπόθεση του καταδικασμένου σε ισόβια μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείο Λαμίας, απεπήρε το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Υπάρχει ένα ρεύμα στην ελληνική κοινωνία για καταπολέμηση του μίσους και της τρομοκρατίας, οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροή δολοφόνων, επαγγελματιών δολοφόνων», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΣΚΑΪ 100,3».

Διερωτήθηκε δε: «Γιατί δεν απευθύνουν την έκκληση στον ίδιο και την απευθύνουν στην πολιτεία;»

«Η καταπολέμηση της βίας του μίσους και της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς. Επειδή παρακολουθώ διάφορους οι οποίοι ζητάνε από την ελληνική πολιτεία να κάνει κάτι; Μα γιατί δεν απευθύνουν την έκκληση τους στον ίδιο; Στο κάτω - κάτω η ζωή του είναι στα χέρια του, που θα μου επιτρέψετε να σας πω είναι ένα προνόμιο, ένα δικαίωμα, το οποίο έχει αφαιρέσει από άλλους 11 ανθρώπους δολοφονώντας τους εν ψυχρώ και πισώπλατα», δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ