Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης
Παραιτήθηκε από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο Χρήστος Ταραντίλης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.
Στην επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Ταραντίλης ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την τιμή που του έκανε ορίζοντάς τον υφυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Την ίδια ώρα, τονίζει πως οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να ασκεί αυτά τα καθήκοντα.
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε» τονίζει επίσης ο Χρήστος Ταραντίλης.
Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
Ολόκληρη η επιστολή του Χρήστου Ταραντίλη στον πρωθυπουργό:
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Με τιμή, Χρήστος Ταραντίλης».
Περιστατικό διαρροής επικίνδυνου φορτίου από φορτηγά στην Καβάλα - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
08:51
Συνεταιρισμός Άρτας vs Πίνδος: «Κοκορομαχίες» στη σκιά της εξαγοράς Νιτσιάκου
08:48
Θεσσαλονίκη: Εμπρησμοί σε σπίτια στελεχών της ΝΔ - 5 τραυματίες, στην εντατική μητέρα πολιτεύτριας
08:34
The Omen: 50 χρόνια από την ταινία τρόμου που απέκτησε τη φήμη της πιο καταραμένης του σινεμά
08:33