ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Διαμαντοπούλου: Πραγματικά εμπνευσμένη καμπάνια για τον ΟΟΣΑ

Μητσοτάκης για Διαμαντοπούλου: Πραγματικά εμπνευσμένη καμπάνια για τον ΟΟΣΑ
ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συγχαρητήρια ανάρτηση προς την Άννα Διαμαντοπούλου αναφορικά με την καμπάνια της για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέως του ΟΟΣΑ, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην Άννα Διαμαντοπούλου για μια πραγματικά εμπνευσμένη εκστρατεία και πολλές ευχαριστίες στις χώρες μέλη που υποστήριξαν την υποψηφιότητά της. Ενόψει των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε όλοι, η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη σε μια ολοένα στενότερη συνεργασία εντός του πλαισίου του ΟΟΣΑ», αναφέρει μέσω Twitter, ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα η κ. Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της για την θέση της Γενικής Γραμματέως του ΟΟΣΑ, προκειμένου να «διευκολύνει τη συναίνεση στη διαδικασία επιλογής».

Η κυρία Διαμαντοπούλου ευχαρίστησε προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε και την στήριξη που της παρείχε.

«Είμαι ευγνώμων στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του, καθώς και στις χώρες – μέλη, που επίσης με στήριξαν», ανέφερε σχετικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ