Μπερνς για Κουφοντίνα: Καλά κάνει η κυβέρνηση και αρνείται να του κάνει το χατίρι
Ανανεώθηκε:
Θέση για το ζήτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα έλαβε ο Aμερικανός πρώην πρέσβης στην Αθήνα Νίκολας Μπερνς.
Με ανάρτησή του στο twitter υποστηρίζει πως η ελληνική κυβέρνηση έχει κάθε δικαίωμα να αρνείται χάρες στον καταδικασμένο για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο διπλωμάτης των ΗΠΑ υπενθυμίζει ακόμα πως η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» είχε δολοφονήσει πέντε μέλη του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας μεταξύ 1975-1991, καθώς και πολλούς Έλληνες.
Η ανάρτηση του Νίκολας Μπερνς έχει ως εξής:
«Η ελληνική κυβέρνηση έχει δίκαιο να αρνείται να κάνει το χατίρι στον καταδικασθέντα Δημήτρη Κουφοντίνα. Αυτός και η τρομοκρατική ομάδα του, 17 Νοέμβρη, δολοφόνησαν πέντε μέλη του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας μεταξύ 1975-1991, καθώς και πολλούς Έλληνες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Νίκολας Μπερνς.
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
00:30
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47