Μπερνς για Κουφοντίνα: Καλά κάνει η κυβέρνηση και αρνείται να του κάνει το χατίρι
Ανανεώθηκε:
Θέση για το ζήτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα έλαβε ο Aμερικανός πρώην πρέσβης στην Αθήνα Νίκολας Μπερνς.
Με ανάρτησή του στο twitter υποστηρίζει πως η ελληνική κυβέρνηση έχει κάθε δικαίωμα να αρνείται χάρες στον καταδικασμένο για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο διπλωμάτης των ΗΠΑ υπενθυμίζει ακόμα πως η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» είχε δολοφονήσει πέντε μέλη του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας μεταξύ 1975-1991, καθώς και πολλούς Έλληνες.
Η ανάρτηση του Νίκολας Μπερνς έχει ως εξής:
«Η ελληνική κυβέρνηση έχει δίκαιο να αρνείται να κάνει το χατίρι στον καταδικασθέντα Δημήτρη Κουφοντίνα. Αυτός και η τρομοκρατική ομάδα του, 17 Νοέμβρη, δολοφόνησαν πέντε μέλη του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας μεταξύ 1975-1991, καθώς και πολλούς Έλληνες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Νίκολας Μπερνς.
S&P Global: Οριακή βελτίωση στον ελληνικό τομέα μεταποίησης
12:54
ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των 22 κατηγορουμένων από την Κρήτη ζήτησε ο εισαγγελέας
12:49
Ενισχύονται τα δρομολόγια, μειώνεται η αναμονή στο Τραμ από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου
12:39
Προ των πυλών τέταρτο «κύμα» ισχυρής ζέστης στη Γαλλία - Πάνω από 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
12:36